Horos is  vertegenwoordigd op de 16e editie van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch.

Facilitair & Gebouwbeheer is voor Horos de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket wanneer het gaat over directe vakkennis van klimaatinstallaties. In Europa gaat 33% van het energiegebruik naar kantoorgebouwen, hiervan wordt 32% gebruikt voor klimaatinstallaties. 50% van deze installaties functioneert niet optimaal en verbruikt hierdoor te veel energie. Horos denkt al snel 10-20% besparing te vinden in bestaande klimaatsystemen.

Op deze vakbeurs tonen we mogelijkheden waar te besparen valt op energie van klimaatinstallaties. Horos biedt een quickscan aan om eenvoudig en snel de pijnpunten van de installatie boven water te krijgen.
De vakbeurs biedt ook een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.

Klik hier voor uw persoonlijke voorregistratie.