Onderhoud, Storingen, Renovatie, Onderdelen, Verhuur

VCA* en F-Gassen gecertificeerd

Een Horos produkt is een bijzonder en vaak een complex stuk techniek. Onze klant heeft niet altijd de juiste kennis in huis om service en onderhoud te plegen. Geen probleem. Hier biedt Horos Klimaattechniek BV u de reikende hand. Onze service-organisatie wordt bemand door professionals met een schat aan ervaring die dag en nacht voor u klaar staan. Ook al streven wij in onze produktontwikkeling naar onderhoudsarme en onderhoudsvriendelijke produkten, toch is het verstandig om preventief onderhoud uit te laten voeren aan de koelmachine, luchtbehandelingskast, bevochtiger of warmtepomp. Dit verlengt de levensduur van het apparaat aanzienlijk en zorgt voor een storingsvrije werking zodat de overige bedrijfsprocessen geen gevaar lopen. Alle produkten met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kg zijn zelfs verplicht jaarlijks onderhouden en geïnspecteerd te worden. Dan is het voor u prettig om te weten dat Horos een F-gassen Regeling erkend en VCA*-gecertificeerd bedrijf is, dat kundig invulling aan deze wettelijke verplichtingen kan geven.
Voor elke vorm van onderhoud kunnen wij u het juiste contract aanbieden. Daarbij opereren wij merkonafhankelijk.

Download onze brochure waarin alles overzichtelijk aan u wordt gepresenteerd waarvoor u bij Horos Klimaattechniek BV op het gebied van service en onderhoud terecht kunt.

Onze technische vakmensen nemen u alle zorgen uit handen en streven altijd naar de beste oplossing voor elke situatie. Technisch beheer in de breedste zin: bij storingen, onderhoud en reparaties. Maar ook dragen wij graag bij aan uw energiemanagement door optimalisatie van uw luchtbehandelingsinstallaties. “De beste oplossing” kan ook renovatie van bestaande apparatuur zijn; financieel aantrekkelijk voor u én goed voor het milieu.

Horos Klimaattechniek BV werkt o.a. voor
• Instellingen voor gezondheidszorg (ziekenhuizen, verzorgingscentra)
• Utiliteit (kantoren, kerken, datacentra)
• Industrie (grafische, verf- en auto-industrie)
• Sportaccommodaties (zwembaden, (ijs)stadions)
• Fastfoodketens
• Opleidingscentra, scholen
• Detailhandel (o.a. woonwarenhuizen)

Professionele Serviceorganisatie

Merkonafhankelijk

Kun je specialist zijn op zo’n breed gebied? Absoluut, wij bewijzen het dagelijks door complexe vraagstukken in klimaatbeheersing op te lossen.

Spareparts

Horos Klimaattechniek BV heeft een breed assortiment aan spare parts voor alle merken apparatuur op voorraad. Wat we niet hebben kunnen wij voor u bestellen.

Onderhoud

Het contract dat volledig aansluit bij wat u nodig heeft om storingsvrij te kunnen werken en continuïteit van de bedrijfsprocessen te garanderen.


24 uurs servicebedrijf

Renovatie

Oudere luchtbehandelingsinstallaties zijn vaak van goede kwaliteit en kunnen na renovatie nog jaren mee.

Verhuur

Heeft u tijdelijk koeling nodig, Horos Klimaattechniek BV kan u verrijdbare airconditioners verhuren, maar ook koelmachines