Totaaloplossing voor het binnenklimaat

Oplossingen voor het binnenklimaat

Horos Klimaattechniek BV heeft een enorm breed pakket aan oplossingen voor het binnenklimaat in de utiliteit en industrie. Sinds 1952 staat Horos Klimaattechniek BV met name bekend als leverancier van hoogwaardige producten in de luchtbehandeling, koeling en bevochtiging. Steeds vaker wordt Horos Klimaattechniek BV ingeschakeld als adviseur bij het zoeken naar oplossingen voor complexe problemen aangaande het binnenklimaat en industriële toepassingen. Dat deze vraagstukken veelal met succes opgelost kunnen worden is gelegen in het feit dat Horos Klimaattechniek BV op het gebied van R&D veel kennis in huis heeft.
Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de warmtepomp en KyotoCooling

Of u nu zoekt naar een standaardoplossing, maatwerk, energiezuinige oplossingen of ontwikkeling van nieuwe producten, bij Horos is bent u, getuige onze historische 'records', aan het juiste adres.
Waar u naar oplossingen zoekt, bieden wij de mogelijkheden. Dat is Horos Klimaattechniek BV op zijn best.

Onderhoud, Storingen, Renovatie

Een Horos produkt is een bijzonder en vaak een complex stuk techniek. Onze klant heeft niet altijd de juiste kennis in huis om service en onderhoud te plegen. Geen probleem. Hier biedt Horos Klimaattechniek BV u de reikende hand. Onze service-organisatie wordt bemand door professionals met een schat aan ervaring die dag en nacht voor u klaar staan. Ook al streven wij in onze produktontwikkeling naar onderhoudsarme en onderhoudsvriendelijke produkten, toch is het verstandig om preventief onderhoud uit te laten voeren aan de koelmachine, luchtbehandelingskast, bevochtiger of warmtepomp. Dit verlengt de levensduur van het apparaat aanzienlijk en zorgt voor een storingsvrije werking zodat de overige bedrijfsprocessen geen gevaar lopen. Alle produkten met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kg zijn zelfs verplicht jaarlijks onderhouden en geïnspecteerd te worden. Dan is het voor u prettig om te weten dat Horos een F-gassen Regeling erkend en VCA*-gecertificeerd bedrijf is, dat kundig invulling aan deze wettelijke verplichtingen kan geven.
Voor elke vorm van onderhoud kunnen wij u het juiste contract aanbieden. Daarbij opereren wij merkonafhankelijk.